Faassenplein, Schiedam

Aanbod Verkocht

Riant 4 kamer appartement met ruime zonnige balkon, gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex.

Item condition: Nieuw

Aanbod verkocht

Categorie:

Beschrijving

1 badkamer

3 slaapkamers

4 kamers

Riant 4 kamer appartement met ruime zonnige balkon, gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Dit appartement is voorzien van een riante woonkamer, 3 slaapkamers, Het appartement beschikt over een zonnige balkon. Het complex wordt goed onderhouden door een actieve VVE. De woning ligt in de rustige buurt “De Woudhoek” en bevindt zich vlakbij openbaar vervoer en uitvalswegen.

INDELING:
Begane grond:
Afgesloten entree met bellen-en brievenbussentableau.

Entree woning, hal, meterkast, slaapkamer met een vaste kast met CV opstelling. Riante woonkamer mer open keuken van tezamen ca. 37m2. De keuken is voorzien van een keukenblok met apparatuur. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de gang naar de slaapkamers, toilet en badkamer. De hoofdslaapkamer van ca. 16m2 ligt aan de achterzijde en geeft toegang tot de riante balkon. Slaapkamer II van ca. 10m2 ligt aan de voorzijde. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd voorzien van een douche en een wastafel. Separaat toilet met fonteintje, tevens eenvoudig uitgevoerd.

Totaal geplaatste biedingen:

Aanbod is verlopen

Aanbod verkocht
Aanbod gestart9 januari 2021 17:52

Kenmerken

Kenmerken

  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 1
  • Aantal woonlagen: 1

Locatie

Riant 4 kamer appartement met ruime zonnige balkon, gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het complex wordt goed onderhouden door een actieve VVE. De woning ligt in de rustige buurt “De Woudhoek” en bevindt zich vlakbij openbaar vervoer en uitvalswegen.

Ga naar de bovenkant