Potgieterstraat, Schiedam

Aanbod Verkocht

Deze leuke jaren ’30 woning is gelegen in een nette en rustige straat in Schiedam West.

Item condition: Nieuw

Aanbod verkocht

Categorie:

Beschrijving

1 badkamer

2 slaapkamers

3 kamers

Leuke 3 kamer woning. Het appartement is verdeeld over twee woonlagen, beschikt over veel authentieke details en is voorzien van dubbele beglazing. Deze leuke jaren ’30 woning is gelegen in een nette en rustige straat in Schiedam West. Dit appartement is rustig gelegen en heeft een centrale ligging ten opzichte van openbaar vervoer, winkels en uitvalswegen.

Indeling:

Eerste verdieping:
Entree met hal welke toegang biedt tot de woonkamer, achterkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, vanuit de woonkamer komt u via prachtige schuifdeuren in de achterkamer, welke te gebruiken is als eetkamer.

Vanuit de eetkamer kunt u tevens de keuken bereiken. De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling en is voorzien van losse apparatuur. Vanuit de keuken is ook de balkon bereikbaar. Het balkon is zonnig, gelegen op het westen. De badkamer op de eerste verdieping welke te bereiken is vanuit de hal is voorzien van douche, toilet en fontein.

Tweede verdieping:
Lichte overloop met toegang tot twee slaapkamers. Slaapkamer één en twee zijn voorzien van ruime vaste kasten. Slaapkamer twee biedt toegang tot een balkon gelegen op het westen. Op de overloop is tevens een wastafel gesitueerd en de cv-ketel.

Totaal geplaatste biedingen:

Aanbod is verlopen

Aanbod verkocht
Aanbod gestart9 januari 2021 18:37

Kenmerken

Kenmerken:

  • Eigen grond;
  • Actieve vereniging van eigenaren;
  • Bijdrage VvE € 75,–;
  • Volledig voorzien van dubbele beglazing;
  • Zonnige balkon gelegen op het westen;
  • Openbare parkeergelegenheid;

Locatie

Deze leuke jaren ’30 woning is gelegen in een nette en rustige straat in Schiedam West. Dit appartement is rustig gelegen en heeft een centrale ligging ten opzichte van openbaar vervoer, winkels en uitvalswegen.

Ga naar de bovenkant