Heijermansplein Appartement, Schiedam

Aanbod Verkocht

Royale modern uitgevoerde 4 kamer appartement op derde verdieping is voorzien van een ontzettend ruime zonnige balkon!

Item condition: Nieuw

Aanbod verkocht

Categorie:

Beschrijving

1 badkamer

3 slaapkamers

4 kamers

Royale modern uitgevoerde 4 kamer appartement op derde verdieping is voorzien van een ontzettend ruime zonnige balkon! Dit appartement is voorzien van een riante woonkamer, 3 slaapkamers en een luxe woonkeuken. Dit appartement is van oudsher een zorgwoning. De afwerking is van een hoog niveau en de woning is zo te betrekken! Het complex wordt goed onderhouden door een actieve VVE. De woning ligt in de rustige buurt “De Woudhoek” en bevindt zich vlakbij openbaar vervoer en uitvalswegen. Winkelcentrum Hof van Spaland bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Indeling:

derde verdieping:
Afgesloten entree met bellen-en brievenbussentableau.

Entree, meterkast, riante woonkeuken van ca. 19m2 met een modern en luxe keukenblok, voorzien van diverse (inbouw)apparatuur: oven, vaatwasser, afzuigkap, gaskookplaat, koelkast.

De keuken beschikt tevens over een vaste kast met CV opstelling . Riante woonkamer van ca. 28m2 voorzien van laminaat. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de gang naar de slaapkamers, toilet, wasruimte en badkamer. Beide slaapkamers bevinden zich aan de tuinzijde. De hoofdslaapkamer van ca. 17m2 geeft tevens toegang tot de riante balkon.

Slaapkamer II is ca. 12m2. Aparte wasruimte voorzien van wasmachine/drogeropstelling, MV unit en deze ruimte biedt tevens extra ruimte voor provisie. Separaat toilet voorzien van een moderne betegeling en een hangend closet. De moderne badkamer is uitgevoerd met een douche, ligbad, vloerverwarming en een wastafelmeubel.

Berging:
Het appartement is tevens voorzien van een eigen kelderbox.

Totaal geplaatste biedingen:

Aanbod is verlopen

Aanbod verkocht
Aanbod gestart9 januari 2021 18:01

Kenmerken

Kenmerken

  • Bouwjaar 1975;
  • Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van 115,- euro;
  • De woning is voorzien kunststof kozijnen dubbelglas (2009)
  • Gebruiksoppervlakte ca. 95m2

Locatie

De woning ligt in de rustige buurt “De Woudhoek” en bevindt zich vlakbij openbaar vervoer en uitvalswegen. Winkelcentrum Hof van Spaland bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Ga naar de bovenkant