Fluitstraat, Rotterdam

Aanbod Verkocht

Dit appartement is gelegen in de Rotterdamse wijk Oud-Mathenesse. Historische bezienswaardigheden in Delfshaven of het centrum van Schiedam zijn binnen handbereik.

Item condition: Nieuw

Categorie:

Beschrijving

1 badkamer

2 slaapkamers

3 kamers

3-kamer appartement per direct beschikbaar: Dit appartement is gelegen in de Rotterdamse wijk Oud-Mathenesse. Historische bezienswaardigheden in Delfshaven of het centrum van Schiedam zijn binnen handbereik. De dagelijkse boodschappen kunnen gehaald worden in de winkels aan de Franselaan of bij de diverse megastores aan de Vierhavenstraat.

Gezamenlijke entree. Trap naar de 2e etage. Binnenkomst in de hal die toegang geeft tot de diversen vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Via de slaapkamer is het zeer royale balkon te bereiken.

De keuken is voorzien van een koelkast, gasfornuis en een magnetron. De betegelde badkamer is voorzien van een douche en wastafel met spiegel. Er is een kleine, tweede kamer aanwezig die gebruikt kan worden als werk of kledingkamer. De woning wordt kaal opgeleverd, je moet dus zelf een vloer leggen.

Totaal geplaatste biedingen:

Aanbod is verlopen

Aanbod gestart9 januari 2021 17:56

Kenmerken

Kenmerken

  • Historische bezienswaardigheden
  • Centrum van Schiedam binnen handbereik
  • Royaal balkon

Locatie

Historische bezienswaardigheden in Delfshaven of het centrum van Schiedam zijn binnen handbereik. De dagelijkse boodschappen kunnen gehaald worden in de winkels aan de Franselaan of bij de diverse megastores aan de Vierhavenstraat.

Ga naar de bovenkant