Je bent hier:Home/Over ons

Onze missie

100% Transparant zijn in het gehele proces van verkoop van uw woning. Wij streven ernaar om zekerheid te geven aan huizen verkopers en kopers bij één van de grootste financiële transacties in hun leven. Hierbij er geen kleine letters verborgen zijn maar alles 100% transparant en fair is.

In veranderende vastgoed tijden willen wij eerlijkheid en transparantie bieden. Waarbij er in de jungle van de vastgoedwereld veel collega makelaars kosteloos of gratis uw woning willen verkopen, maar verborgen kleine letters hebben. Bij ons is het gehele proces voor verkoper 100% kosteloos, geen maar, maar een punt!

  • De gehele woningdossier is beschikbaar zodat potentiële kopers goed geïnformeerd zijn in wat  zij aankopen.

  • Op ons site kunnen kopers een bod doen op de woning(en), tevens kan je hierop het bod van andere kandidaat kopers terug vinden zodat alles 100% transparant is.

  • Wij zijn 100% kosteloos voor verkopers en staan u in het gehele proces bij waar een traditionele makelaar uw gemiddeld duizenden euro’s voor vraagt.

Fair in het verkoop proces

Wij werken met 2 bezichtigingsdagen, uiteraard kan dit aangepast worden indien nodig.  De aangeboden woningen zullen altijd op onze site zichtbaar zijn waardoor het gehele proces transparant blijft.

Op onze site kunt u alle woningen terug vinden en hierop bieden. Nadat de woning is bezocht krijgen de geïnteresseerden de gelegenheid om met een adviseur een tweede keer te komen kijken en ook de tijd om zich goed voor te bereiden op een bod met de hypotheekadviseur.

Voor verkopers is het gehele proces van A to Z 100% kosteloos.

Bij de verkoop krijg je een vaste contactpersoon die jou volledig begeleidt en adviseert gedurende het gehele verkooptraject. Deze contactpersoon is direct bereikbaar voor jou. Daarnaast geven wij jou veel tips en inzicht zodat je altijd goed op de hoogte bent waar je in het verkoopproces staat en of er biedingen zijn geweest op jouw woning.