Je bent hier:Home/Kopen

Hoe het werkt voor kopers

Een online biedplatform waar het net even anders gaat, dat is het voordeel. Bij ons is er namelijk geen sprake van bieden met een gesloten enveloppe en krijg je juist de mogelijkheid om zelf een bod uit te brengen. Het bieden verloopt transparant en je hebt de mogelijkheid nogmaals een bod uit te brengen als je bent overboden.

Registreren

Ik heb mijn droomhuis gevonden! Maar hoe breng ik een bod uit?
Met ons online biedplatform krijg je de mogelijkheid zelf een bod uit te brengen. Om een bod te kunnen plaatsen dien je jezelf te registreren. Zonder een account is het niet mogelijk om een bod uit te brengen.

Bieden

Bieden kan tot de aangegeven biedtermijn. Het biedplatform sluit niet eerder dan de aangegeven biedtermijn. Na het sluiten van het biedplatform, streven wij er naar snel helder te krijgen aan wie de woning wordt gegund. Dit doen wij door contact op te nemen met de hoogste bieder(s), het bod te verifiëren en dit voor te leggen aan verkoper. De verkoper beslist uiteindelijk aan wie de woning wordt gegund.

Gunfactor

Verkopen is altijd nog op basis van gunnen. Dat is een extra voordeel want hierdoor kunnen jouw voorwaarden (wel of geen voorbehoud van financiering en of bouwkundige keuring), meespelen in de keuze van de verkoper.

Fee biedplatform

De uiteindelijke koper betaalt een vaste fee van €1799,-. Dit bedrag komt bovenop het bod en vormt bij elkaar de koopsom. Deze betaal je bij het transport van de woning bij de notaris.

Afwikkeling

Mocht jouw bod geaccepteerd worden door de verkoper, dan zorgt De Kosteloze Makelaar voor de volledige afwikkeling tot aan het transport bij de notaris.

Succes met bieden op jouw droomhuis!

Naar aanbod